Monday, 19 December 2011

hari menanti hari:)

ala..firstly!RESULT NAK SAMPAI!!banyak giler kt fb membebel,merapu pasal result!..aku cuak,korang cuak,,kita same-same cuak,,YE semua orang nak kan straight A
boleh ke ade dkt result aku nnti..

LET'S PRAY TOGETHER!!..KITAKAN KAWAN..HAHA:)AKU DOAKAN  UNTUK KAU YE SYG:::))HAHA
pd satu petang cakap ngan ibu:klu akak x dapat stret A,,mcm mne bu?
ibu ckp:kakak ttp anak ibu
ibu..klu akak dpt 7A 1C..mcm mne tu
mmg x mak aku gelak giler habes nyer!!
POKOK PANGKAL NYER IBU CAKAP:MCM MNE SKALI RUPE KEPUTUSAN TU..KAKAK TETAP ANAK IBU..
aku bkn nyer nak fight sgt dpt 8A..x de dlm target pon,,tp klu dpt X SALAHKAN?
YE!mcm2 dlm kepale ibu nak pkir nk bg aku ape klu aku dpt result yg baik..
"ibu..akak x nak pape,,"tu je,,seriously aku xnk pape..
IBU OFFER MACAM2!!,,HAHAHA..rezeki kot,,terima jelahh budak!!
harap nyer,,mulut ibu masin,,AMIN~~gudluck peeps!!

___tutup buku pmr___

welcome tu my house>>
not really pasal umah pon..main taip je ape yg ade kt kepala.haha:))
dah dua mlm>>actually it MORNING!main komen2 ngan ida,nisa pun..
semalam?!!!
it crazy night!..ida dah telan panadol..sbb ape?..pening terlalu bnyk komen!..3 orang je pon komen boleh cecah 300,,apelaa yg korg merapu>>
skit2 tag nme>>
nurul haleeda,khairunnisa lisa.ariesya aris,mohd nazaru
l najmiey,nazmiey saidi,,
ye!kite je kan?..haha:)really nice morning!!sbnrnyer..komen tu smbil mnnggu someone!
dier tak datang pun,,tp dier dtg siang nyer!!..kau ni terbalik laa syg!!papejelah:)
sumpah banyak giler notification aku!PENUH WEYHH!!hahaha,,
start pukul 3 pg,,fb aku dh start slow,,i means dh kurang BURUNG HANTU:)
aq pun smbung laa ngan movie "princess hours"<<best plak citer ni,,
TIDUR!-,-'

____INTERNET MENGGILA____

ibu:::::pe pasal ngan internet ni???..>>kate2 org yg dh biasa dpt lynn yg bgus dr internet..mcm ni laa,,merungut je x sudah
tunggu dari pukul 9..mlm,,bangang kau internet!..xpe,,hari ni hari kau,,esok selamnyer hari aku ye syg!!
nisa:weyhh x semangat laa nk main komen2 klu xramai
ida: aku sokong!>>kau tu tau skong je..
arieysha aris: jap,,aku sruh mr vampire aq seru sruh sume kwn kita on9..lalalal spe laa mr vampire??!!.
mohd nazarul najmiey..ala tu je,,bkn nyer spe pun,,kwn "BAIK" kita kn?..dier xkn cederekan korg,,100% konfem!
my someone is mr vampire call najmiey,:),hahaha<<freaking awesome day tonight!!
watever laa dude//lupekn psl vampire tu..xde pape pun pasal dier,,
i hope lepas result kite leyh gathered balik??!!bole x nisa?..hahaha,,i hope can!!

wanna to say sorry to  ida n nisa sbb x leh on9 lmE2,,smpi SUBUH
mr vampire:i still waiting for you...borak la kwn,,aku dh lme x jmpe kau laa sengal!!..hahah
nothing happen come between us,,readers!!hahaha..simple!ok!
loveyoudamnsomuchkawankawan!!:)hahaha<<bila dah bosan ini laa jd nyer,,dh x jmpe space bar!!

tuan result::saya mohon anda berikan kerjasama yang sgt bagus kepada saya dan kawan..

2 comments: