Monday, 23 January 2012

sekolah menengah sains bagan datoh

"berdiri megah di pinggir desa",,SABDA adalah singkatan kepada sekolah menengah sains bagan datoh,perak.situasi bila di rumah saudara/sepupu
A:kak!kau sekolah mane?
saya:sains bagan datoh,npe?
A:bagan datoh??kat mane tu??(buat muke pelik)
(dah biasa dahh dengan muke mcm tu bile org tnyer pasl sekolah)
saya:perak,maksud akak HILIR PERAK
B:HILIR PERAK patutlah orang tak tau.hilir laaa weyhhh..
kurang asam!masa first time dulu pun,,dapat tawaran,,
TAHNIAH!ANDA DITAWARKAN KE SEKOLAH MENENGAH SAINS BAGAN DATOH
IBU....skolah ni kat mane,,
ye..betul2 kat hujung dunia.

mase pertama kali smpai dulu,,woahhh,,GERSANG plak..xde rumput,,facilities x ckup plak tu,,makmal  sains,kimia,biologi,fizik,,KOSONG!
masuk asrama..wahhhh,,bersih!..mcm baru!berkilat,,wooooiii,,,totally baru laa weyhh...side aku pun aku sorang je,sartu dorm mse tu 5 orang je,,alahai..
starring:nova-x+zlotboes...time tu aman je dunia!..nothing happen
tapi sekarang!!!
ia telah dicerobohi,,biar menjadi rahsia,,,<<bukan ini topiknya
tapi sekarang,,amboi,,senang hati betul dak form1,,untunglaaa,,korang masuk dah lengkap..padang ade rumput,,nak main bola,,bola pun bkn sebiji,,bnyk!facie baik2 kn??!!!..akk akk ngan abg abg kt sini seres baik!x tipu

sekolah ku syurgaku
awesome,vogue,gorgeus is zlot boes!


Friday, 20 January 2012

ABSOLUTELY,,ERL

pembuka cerita:sabda
tahun lepas budak menjerit sebab ade lelaki masuk dorm,,for last longer,,tibe tibe cerita tu senyap mcm tu je..
semua budak ingat dah tak de jantan x guna tu...kami pun mendiamkan diri
unexpected lansung..baru nak pecah rekod tak de orang laki lagi masuk dorm aku<<BP03,,
awal tahun plak dah nak wat hal,,sengal nyer jantan,,
4:30 pagi,,kami semua dikejutkan dengan jeritan dua orang kawan kami yang sebenarnyer aku tak pernah dengar dierorg jerit macam tu..(sampai sekarang aku trauma biler teringatjeritan tu,,)tak leh citer panjang..hahah...GILER PUNYER LAKI..thanks to kawan  sebab kejutkan kami awal2 pagi..klu x..terlepas laa sujud sejadah..

4:30 pm,,>kl sentral
sampai sane trus cucukduit..bajet nak cucuk banyak,,,RM40 je pun...
macam biasa lepak ngan tina sebelum masuk erl..bile dah lepak kt tgn msti ade mac flury,,me oreo,,she strawberry,,itu biasa,,,kami macam gadis ERL,,sbb dah 4 tahun kiteorg naek erl bile nak blik umah,mase tgh que nak beli icecream,,ade plak pempuan ni,,nak pengsan tyme org sesak,,kllu pengsan ngan family xpe,,ni pengsan tp kt tgn boyfren,,,pakaian awak dah laa x cukup kain,,,ayat tina"orang zaman sekarang,,bile laa nak  taubat"..yes,,i admit it,,mse ngah tungu nak msuk erl..adelah dua kapel ni,,,hahaha,,lawak laa tina,,hmmm,,awek dia x cntik pun,,,,pkwe hot plak,,<<tina!...gelak je aku...
bila masuk erl,,tina nmpk zulfakar(student STAR IPOH)wuuu,,sekolah elit,,tinggi,,specky,,whatever laa,,,
dia kt utara kami kat berat,,,mcm mne nak pnggil dier...haishhh,,,tgh pndg dier,,ade yg perasan plak.ok!..kami gune kan ke"perasanan" dier tu utk panggil zul,,untunglaa dier perasan,,membantu tina jgak,,
bile dah pnggil,,ingt kn xde masalah lagi,,,nak ckp terima kasih blik kat bdak perasan tu ,,,fuhhh distance dier dari bandar tasek selatan ke putrajaya...kan sng klu zul dtg kt tina,,baru gantle,,hahaha,,pe laa, buat malu je,,,
so,,tina..macam mne kau say thanks kt lelaki perasan tu,,,ptut bersyukur ade dier,,zul zul..


TAMATLAH KISAH ERL ...
ZULFAKAR IALAH KAWAN TINA DARI DARJAH 4...

Monday, 2 January 2012

Kosong tapi penuh:)

post ni cerita pasal cuti,, my real holiday sebenarnye kosong,, tp sebab ade mr vampire and KAMI,, my holiday a bit happy laa,, ngan family spe x happy??peti ais pnuh ngan icecream n coklat it awesome,,
But then,, reallysory to KAMI sbb jarang jmpe korang
Dan sekarang
Amy:port dickson
Ida:jaga lanjut baik2:)
Fira: kembali ke johor
Me too perak
Ajiem ngan nisa:rembau-- aku doakan korang
Insyallah,, kiite cuba plak kt spm
From me to vampire-- from vampire to me-- sebut nama ku dalam doa mu dan i will pray 4 u back sayang:)hahhaok!! Aku doakan kausentiasa
Really sorry kt korang
Luv u all so much;)
Najmieyhalidanazmieyhalidanisashafira;)korang the best<3