Thursday, 31 May 2012

merapu bnyk

it have created people always make mistake..hahhaha
sudah lama aku sebagai owner blog ini tidak menjenguk walaupun dgn sesekali klik sahaja..[lantakla,,,]

mcm biasa,2 minggu cuti!x kan berlalu mcm tu saja..dipenuhi dgn homwork..YEAY!!!urghhh,,
update blog adalah salah satu perkara yang di list kan dalam 'thing to do n buy'
dah lama x update blog>lantak laa...
2012:bnyk benda berlaku,,yg baik yang buruk,,mcm2,,especially,,ZLOT BOES,,kita tough,,so??.buat bodo je,,yg buruk jd kan teladan,,kita semua kan baik!>>dah!..tutup kes:)

end of the mid term holiday,,,zlot!alert,,all the power that handle by CAM..hahaha,,ayt mcm sakai je,,,


BUSY!!..exam+sukan+merentas desa+ club activity,,,omg!!!tired weyhhhhh
crew:
  • fatin nabilah                              
  • asyraaf safuan
  • emmie al-syafiq
  • afzal
  • amierul
  • anas
  • fawwaz
  • safuan
  • haneez firdaus
  • amir nur
  • myband
  • ijan & jiji
ok syg...buat keje korang elok,,we gonna make the night cool`~~
mood:tension segalanya


exam HANCUR!>>mcm biasa je<<hahahaha...msih boleh snyum lagi:)ni giler name nya

on 11.27 pm/28.5.2012>>busy preparing paperwork,,making video..ouh goshh,,folio,,n many more,,ya allah,,bila nak siap sume ni,,:)dah mcm org giler laaa ni,,,

dua lappy dpn mata,,satu utk h/w,,satu lg prepared paperwork..ha!!!pkir aku sotong bnyk tgn..lantak lah kau homework:)P..hahhaha...

malas:)nk post blog ni pon seminggu menaip,,heheh,,punyalah malas..

ok,,pe lg nak ckp..