Thursday, 31 May 2012

merapu bnyk

it have created people always make mistake..hahhaha
sudah lama aku sebagai owner blog ini tidak menjenguk walaupun dgn sesekali klik sahaja..[lantakla,,,]

mcm biasa,2 minggu cuti!x kan berlalu mcm tu saja..dipenuhi dgn homwork..YEAY!!!urghhh,,
update blog adalah salah satu perkara yang di list kan dalam 'thing to do n buy'
dah lama x update blog>lantak laa...
2012:bnyk benda berlaku,,yg baik yang buruk,,mcm2,,especially,,ZLOT BOES,,kita tough,,so??.buat bodo je,,yg buruk jd kan teladan,,kita semua kan baik!>>dah!..tutup kes:)

end of the mid term holiday,,,zlot!alert,,all the power that handle by CAM..hahaha,,ayt mcm sakai je,,,


BUSY!!..exam+sukan+merentas desa+ club activity,,,omg!!!tired weyhhhhh
crew:
  • fatin nabilah                              
  • asyraaf safuan
  • emmie al-syafiq
  • afzal
  • amierul
  • anas
  • fawwaz
  • safuan
  • haneez firdaus
  • amir nur
  • myband
  • ijan & jiji
ok syg...buat keje korang elok,,we gonna make the night cool`~~
mood:tension segalanya


exam HANCUR!>>mcm biasa je<<hahahaha...msih boleh snyum lagi:)ni giler name nya

on 11.27 pm/28.5.2012>>busy preparing paperwork,,making video..ouh goshh,,folio,,n many more,,ya allah,,bila nak siap sume ni,,:)dah mcm org giler laaa ni,,,

dua lappy dpn mata,,satu utk h/w,,satu lg prepared paperwork..ha!!!pkir aku sotong bnyk tgn..lantak lah kau homework:)P..hahhaha...

malas:)nk post blog ni pon seminggu menaip,,heheh,,punyalah malas..

ok,,pe lg nak ckp..

Friday, 27 April 2012

jejak kasih..



#kl sentral
anis!aku rase kalau aq x trun kt kl sentral tu,,smpai mati pun aq x jmpe kau...but then,,dun't worry,,aq still cam kau,,UNTUNGLAAA...
HAZIM!sorry weyhhh,,aq x kenal sgt kau td mse first2 jmpe,,,hahahah
bersalah laa jgak sbb kau knl aq tp aq knl kau,,,>>kwn jenis ape laaa ni,,<<<x leh wat kwn..sorry giler weyh






#sabda..
ni kes parah,,,dua pupu sndiri x tau,,abagosssss,,,nmpk sgt x cmpur org,,yeah,finally >>ade geng kt kmpng..COOL~~~
EMA..x bole blaaa btull,,,ye kite dua pupu,,,
that we call jejak kasih,,,hahaha

kebelakkan terserlah pada muka kami!

normal la kalau kawad tak belak.terima kasih laa kawad kaki,,kau dah belakkan kami yang kawad...hehe..kejap je ni,,sekejap lagi putih balik!..boleh ke?..lepas ni merentas desa,lepas tu sukan,,memang tak hitam lngsung duduk sabda...tidak mengapa,,,lagi dua tahun duduk sabda..HAHA..
nawal alwani,,aku lagi gelap dari kau:P

credit to>>

wantehnuramira!..terima kasih kerana sudi menjadi trainer dan K.PLATUN kami,,kalah?,,itu adat:)tahun depan kami naikkan semula nama platun kita

to all platun k.polis perempuan,,let strive to be champion next year!!yey!!>>k.wanteh dah ckp dier nak turunkan sume ilmu dier kat kita,,hahah,,untunglaaa..

btw,,,thanks jgak kt k.polis perempuan,,pinjam kan aksesori korang kt bdak2 tu,,lps tu nametag korag...THANKS A LOT!!>>mlm ahad nnty korg amek balik ye?..

terimakasihdaunkeladi;)

berbalik semula kepada cerita kita!it not totally about belak actually..ini pasal kawad yg kelam kabut!!
dua minggu utk latihan kawad INTERNAL!!,,nasib baik internal!but then just 2 week 2 day ready for daerah!!
congrats KRS LELAKI,PANDU PUTERI!..no 2 pun boleh,,,sumpah penat giler!pagi petang siang malam,,,ok laa tu,,nombor dua!..it great:)..goodjob SABDA


PEOPLE

platun lelaki!u all should say thank you to polis perempuan,,sebab mereka dah menghabiskan masa mereka dengan menjahit serta men'touch up' baju korang sebab korang pergi daerah..untungla,,

btw,,memang best!!ARENA SQUARE:)mcm mne mafla boleh tertinggal???terima kasih laa yg bertanggungjawab,,penat2 je gunting jahit mlm tu,,,>>PENGAJARAN:(lepas ni get ready awal2!!..)
saya ada mengata psl bdk2 ni dkt puteri islam,,"aku rse mcm jge bdk terbiar je..",,it just kidding you know:)hahah,,mmg pon!,,lalalala,,bagus laa jgak sbnrnye korg,,abes kawad trus main chess,,x merayau sgt,,but then yg ssh nak cari,,ayap,ngan anderson!HANEEZ FIRDAUS>>I LIKE THE WAY YOU HENTAK KAKI,,bgus!tahun depan kite ikut style MATAN!! no matter what happen>>matan always right!sure2 champion tahun depan!!<<berangan>>,, kerol!sorry for the bag:(...zairi>sory for the locker<for the rest,,thanks weyhhh,,laki ke,,perempuan ka...thanks spend mse utk kawad!

KHAIREEN N AYU!! THANKS WEYHH GANTIKAN SYAZA NGAN EIRA:)bidan terjun:) cukup sekadar di sini saja mentinta ucapan terima kasih kepada semua:)

credit>zikhri adham:)

Saturday, 4 February 2012

Matang ke tak?

yeye,, selamat datang kawan baru,, new zlot boes;)
ramai plak yg tinggi2,, tergugat!?no way laa bro;)
X kn laaa dierorg tinggi pun nk trgugat!!
tetapi,,,
pada suatu petang;)
Akak,, knp
'Muke f4 baru matang2?,'eh2 bdk ni??mntak tgn btol,,
matang kot!!!papejelah budak;)
btw,,, xpelahhh;)
Kite tgk dulu mcm mne
Boleh dirunding;)
Kite smbung laa nnty,,

Monday, 23 January 2012

sekolah menengah sains bagan datoh

"berdiri megah di pinggir desa",,SABDA adalah singkatan kepada sekolah menengah sains bagan datoh,perak.situasi bila di rumah saudara/sepupu
A:kak!kau sekolah mane?
saya:sains bagan datoh,npe?
A:bagan datoh??kat mane tu??(buat muke pelik)
(dah biasa dahh dengan muke mcm tu bile org tnyer pasl sekolah)
saya:perak,maksud akak HILIR PERAK
B:HILIR PERAK patutlah orang tak tau.hilir laaa weyhhh..
kurang asam!masa first time dulu pun,,dapat tawaran,,
TAHNIAH!ANDA DITAWARKAN KE SEKOLAH MENENGAH SAINS BAGAN DATOH
IBU....skolah ni kat mane,,
ye..betul2 kat hujung dunia.

mase pertama kali smpai dulu,,woahhh,,GERSANG plak..xde rumput,,facilities x ckup plak tu,,makmal  sains,kimia,biologi,fizik,,KOSONG!
masuk asrama..wahhhh,,bersih!..mcm baru!berkilat,,wooooiii,,,totally baru laa weyhh...side aku pun aku sorang je,sartu dorm mse tu 5 orang je,,alahai..
starring:nova-x+zlotboes...time tu aman je dunia!..nothing happen
tapi sekarang!!!
ia telah dicerobohi,,biar menjadi rahsia,,,<<bukan ini topiknya
tapi sekarang,,amboi,,senang hati betul dak form1,,untunglaaa,,korang masuk dah lengkap..padang ade rumput,,nak main bola,,bola pun bkn sebiji,,bnyk!facie baik2 kn??!!!..akk akk ngan abg abg kt sini seres baik!x tipu

sekolah ku syurgaku
awesome,vogue,gorgeus is zlot boes!


Friday, 20 January 2012

ABSOLUTELY,,ERL

pembuka cerita:sabda
tahun lepas budak menjerit sebab ade lelaki masuk dorm,,for last longer,,tibe tibe cerita tu senyap mcm tu je..
semua budak ingat dah tak de jantan x guna tu...kami pun mendiamkan diri
unexpected lansung..baru nak pecah rekod tak de orang laki lagi masuk dorm aku<<BP03,,
awal tahun plak dah nak wat hal,,sengal nyer jantan,,
4:30 pagi,,kami semua dikejutkan dengan jeritan dua orang kawan kami yang sebenarnyer aku tak pernah dengar dierorg jerit macam tu..(sampai sekarang aku trauma biler teringatjeritan tu,,)tak leh citer panjang..hahah...GILER PUNYER LAKI..thanks to kawan  sebab kejutkan kami awal2 pagi..klu x..terlepas laa sujud sejadah..

4:30 pm,,>kl sentral
sampai sane trus cucukduit..bajet nak cucuk banyak,,,RM40 je pun...
macam biasa lepak ngan tina sebelum masuk erl..bile dah lepak kt tgn msti ade mac flury,,me oreo,,she strawberry,,itu biasa,,,kami macam gadis ERL,,sbb dah 4 tahun kiteorg naek erl bile nak blik umah,mase tgh que nak beli icecream,,ade plak pempuan ni,,nak pengsan tyme org sesak,,kllu pengsan ngan family xpe,,ni pengsan tp kt tgn boyfren,,,pakaian awak dah laa x cukup kain,,,ayat tina"orang zaman sekarang,,bile laa nak  taubat"..yes,,i admit it,,mse ngah tungu nak msuk erl..adelah dua kapel ni,,,hahaha,,lawak laa tina,,hmmm,,awek dia x cntik pun,,,,pkwe hot plak,,<<tina!...gelak je aku...
bila masuk erl,,tina nmpk zulfakar(student STAR IPOH)wuuu,,sekolah elit,,tinggi,,specky,,whatever laa,,,
dia kt utara kami kat berat,,,mcm mne nak pnggil dier...haishhh,,,tgh pndg dier,,ade yg perasan plak.ok!..kami gune kan ke"perasanan" dier tu utk panggil zul,,untunglaa dier perasan,,membantu tina jgak,,
bile dah pnggil,,ingt kn xde masalah lagi,,,nak ckp terima kasih blik kat bdak perasan tu ,,,fuhhh distance dier dari bandar tasek selatan ke putrajaya...kan sng klu zul dtg kt tina,,baru gantle,,hahaha,,pe laa, buat malu je,,,
so,,tina..macam mne kau say thanks kt lelaki perasan tu,,,ptut bersyukur ade dier,,zul zul..


TAMATLAH KISAH ERL ...
ZULFAKAR IALAH KAWAN TINA DARI DARJAH 4...

Monday, 2 January 2012

Kosong tapi penuh:)

post ni cerita pasal cuti,, my real holiday sebenarnye kosong,, tp sebab ade mr vampire and KAMI,, my holiday a bit happy laa,, ngan family spe x happy??peti ais pnuh ngan icecream n coklat it awesome,,
But then,, reallysory to KAMI sbb jarang jmpe korang
Dan sekarang
Amy:port dickson
Ida:jaga lanjut baik2:)
Fira: kembali ke johor
Me too perak
Ajiem ngan nisa:rembau-- aku doakan korang
Insyallah,, kiite cuba plak kt spm
From me to vampire-- from vampire to me-- sebut nama ku dalam doa mu dan i will pray 4 u back sayang:)hahhaok!! Aku doakan kausentiasa
Really sorry kt korang
Luv u all so much;)
Najmieyhalidanazmieyhalidanisashafira;)korang the best<3