Friday, 20 January 2012

ABSOLUTELY,,ERL

pembuka cerita:sabda
tahun lepas budak menjerit sebab ade lelaki masuk dorm,,for last longer,,tibe tibe cerita tu senyap mcm tu je..
semua budak ingat dah tak de jantan x guna tu...kami pun mendiamkan diri
unexpected lansung..baru nak pecah rekod tak de orang laki lagi masuk dorm aku<<BP03,,
awal tahun plak dah nak wat hal,,sengal nyer jantan,,
4:30 pagi,,kami semua dikejutkan dengan jeritan dua orang kawan kami yang sebenarnyer aku tak pernah dengar dierorg jerit macam tu..(sampai sekarang aku trauma biler teringatjeritan tu,,)tak leh citer panjang..hahah...GILER PUNYER LAKI..thanks to kawan  sebab kejutkan kami awal2 pagi..klu x..terlepas laa sujud sejadah..

4:30 pm,,>kl sentral
sampai sane trus cucukduit..bajet nak cucuk banyak,,,RM40 je pun...
macam biasa lepak ngan tina sebelum masuk erl..bile dah lepak kt tgn msti ade mac flury,,me oreo,,she strawberry,,itu biasa,,,kami macam gadis ERL,,sbb dah 4 tahun kiteorg naek erl bile nak blik umah,mase tgh que nak beli icecream,,ade plak pempuan ni,,nak pengsan tyme org sesak,,kllu pengsan ngan family xpe,,ni pengsan tp kt tgn boyfren,,,pakaian awak dah laa x cukup kain,,,ayat tina"orang zaman sekarang,,bile laa nak  taubat"..yes,,i admit it,,mse ngah tungu nak msuk erl..adelah dua kapel ni,,,hahaha,,lawak laa tina,,hmmm,,awek dia x cntik pun,,,,pkwe hot plak,,<<tina!...gelak je aku...
bila masuk erl,,tina nmpk zulfakar(student STAR IPOH)wuuu,,sekolah elit,,tinggi,,specky,,whatever laa,,,
dia kt utara kami kat berat,,,mcm mne nak pnggil dier...haishhh,,,tgh pndg dier,,ade yg perasan plak.ok!..kami gune kan ke"perasanan" dier tu utk panggil zul,,untunglaa dier perasan,,membantu tina jgak,,
bile dah pnggil,,ingt kn xde masalah lagi,,,nak ckp terima kasih blik kat bdak perasan tu ,,,fuhhh distance dier dari bandar tasek selatan ke putrajaya...kan sng klu zul dtg kt tina,,baru gantle,,hahaha,,pe laa, buat malu je,,,
so,,tina..macam mne kau say thanks kt lelaki perasan tu,,,ptut bersyukur ade dier,,zul zul..


TAMATLAH KISAH ERL ...
ZULFAKAR IALAH KAWAN TINA DARI DARJAH 4...

3 comments: