Friday, 27 April 2012

kebelakkan terserlah pada muka kami!

normal la kalau kawad tak belak.terima kasih laa kawad kaki,,kau dah belakkan kami yang kawad...hehe..kejap je ni,,sekejap lagi putih balik!..boleh ke?..lepas ni merentas desa,lepas tu sukan,,memang tak hitam lngsung duduk sabda...tidak mengapa,,,lagi dua tahun duduk sabda..HAHA..
nawal alwani,,aku lagi gelap dari kau:P

credit to>>

wantehnuramira!..terima kasih kerana sudi menjadi trainer dan K.PLATUN kami,,kalah?,,itu adat:)tahun depan kami naikkan semula nama platun kita

to all platun k.polis perempuan,,let strive to be champion next year!!yey!!>>k.wanteh dah ckp dier nak turunkan sume ilmu dier kat kita,,hahah,,untunglaaa..

btw,,,thanks jgak kt k.polis perempuan,,pinjam kan aksesori korang kt bdak2 tu,,lps tu nametag korag...THANKS A LOT!!>>mlm ahad nnty korg amek balik ye?..

terimakasihdaunkeladi;)

berbalik semula kepada cerita kita!it not totally about belak actually..ini pasal kawad yg kelam kabut!!
dua minggu utk latihan kawad INTERNAL!!,,nasib baik internal!but then just 2 week 2 day ready for daerah!!
congrats KRS LELAKI,PANDU PUTERI!..no 2 pun boleh,,,sumpah penat giler!pagi petang siang malam,,,ok laa tu,,nombor dua!..it great:)..goodjob SABDA


PEOPLE

platun lelaki!u all should say thank you to polis perempuan,,sebab mereka dah menghabiskan masa mereka dengan menjahit serta men'touch up' baju korang sebab korang pergi daerah..untungla,,

btw,,memang best!!ARENA SQUARE:)mcm mne mafla boleh tertinggal???terima kasih laa yg bertanggungjawab,,penat2 je gunting jahit mlm tu,,,>>PENGAJARAN:(lepas ni get ready awal2!!..)
saya ada mengata psl bdk2 ni dkt puteri islam,,"aku rse mcm jge bdk terbiar je..",,it just kidding you know:)hahah,,mmg pon!,,lalalala,,bagus laa jgak sbnrnye korg,,abes kawad trus main chess,,x merayau sgt,,but then yg ssh nak cari,,ayap,ngan anderson!HANEEZ FIRDAUS>>I LIKE THE WAY YOU HENTAK KAKI,,bgus!tahun depan kite ikut style MATAN!! no matter what happen>>matan always right!sure2 champion tahun depan!!<<berangan>>,, kerol!sorry for the bag:(...zairi>sory for the locker<for the rest,,thanks weyhhh,,laki ke,,perempuan ka...thanks spend mse utk kawad!

KHAIREEN N AYU!! THANKS WEYHH GANTIKAN SYAZA NGAN EIRA:)bidan terjun:) cukup sekadar di sini saja mentinta ucapan terima kasih kepada semua:)

credit>zikhri adham:)

No comments:

Post a Comment