Monday, 23 January 2012

sekolah menengah sains bagan datoh

"berdiri megah di pinggir desa",,SABDA adalah singkatan kepada sekolah menengah sains bagan datoh,perak.situasi bila di rumah saudara/sepupu
A:kak!kau sekolah mane?
saya:sains bagan datoh,npe?
A:bagan datoh??kat mane tu??(buat muke pelik)
(dah biasa dahh dengan muke mcm tu bile org tnyer pasl sekolah)
saya:perak,maksud akak HILIR PERAK
B:HILIR PERAK patutlah orang tak tau.hilir laaa weyhhh..
kurang asam!masa first time dulu pun,,dapat tawaran,,
TAHNIAH!ANDA DITAWARKAN KE SEKOLAH MENENGAH SAINS BAGAN DATOH
IBU....skolah ni kat mane,,
ye..betul2 kat hujung dunia.

mase pertama kali smpai dulu,,woahhh,,GERSANG plak..xde rumput,,facilities x ckup plak tu,,makmal  sains,kimia,biologi,fizik,,KOSONG!
masuk asrama..wahhhh,,bersih!..mcm baru!berkilat,,wooooiii,,,totally baru laa weyhh...side aku pun aku sorang je,sartu dorm mse tu 5 orang je,,alahai..
starring:nova-x+zlotboes...time tu aman je dunia!..nothing happen
tapi sekarang!!!
ia telah dicerobohi,,biar menjadi rahsia,,,<<bukan ini topiknya
tapi sekarang,,amboi,,senang hati betul dak form1,,untunglaaa,,korang masuk dah lengkap..padang ade rumput,,nak main bola,,bola pun bkn sebiji,,bnyk!facie baik2 kn??!!!..akk akk ngan abg abg kt sini seres baik!x tipu

sekolah ku syurgaku
awesome,vogue,gorgeus is zlot boes!


No comments:

Post a Comment